Author Archives: noriza rahman

About noriza rahman

mommavogue, noriza shaklee, shaklee malaysia, shaklee bandar baru bangi, shaklee kajang, shaklee putrajaya, shaklee semenyih, shaklee bangi, pengedar shaklee,blog shaklee, set bersalin, set breastfeeding, set sendi, masalah kolesterol, kolagen shaklee, jana pendapatan dari rumah, side income shaklee, work at home mom, kerja dari rumah, WAHM, buat duit, bisnes online, shaklee online.

Perut Kempis Selepas Detoks Tiada Lagi Sangkaan Hamil

Perut Kempis Selepas Detoks | Perut kempis selepas bersalin sangat la diimpikan oleh kaum wanita. Sebab bagi kami kaum wanita, perut buncit adalah nightmare. Boleh ‘nanges’ tau bila tengok perut tu.

Sebelum ni perut buncit sering diperli suami sendiri mahupun kawan-kawan, tetapi selepas melalui proses detoks dengan suplemen Shaklee, amazingly perut kembali kempis. Wow! Tiada lagi kata-kata perli yang diterima selepas itu.

Itu adalah di antara salah feedback yang diterima selepas mereka melakukan detoks ini.

Jom MV kongsikan beberapa testimoni perut kempis selepas detoks Shaklee:

Testimoni 1: Ummi dan detoks. Perut dah jadi kecik. Ummi selalu makan banyak, tapi sekarang, sepinggan nasi pun tak habis. Yang bestnye, perut jadi kempis. Takde la kene ejek lagi orang tanya ada baby lagi ke.

Perut Kempis Selepas Detoks

Testimoni 2: Pengalaman detox Shaklee 7 hari. Berat turun 1kg. Perut kempis sikit. Proses membuang lebih lancar dan teratur.

Perut Kempis Selepas Detoks

Testimoni 3: Baru 4 hari detox perut dah kempis, lepas ni jangan tanya ai mengandung berapa bulan lagi yer..

Perut Kempis Selepas Detoks

Perut Kempis Selepas Detoks dengan Suplemen DTX Complex

Apakah DTX Complex Shaklee?

DTX Complex Shaklee menyediakan makanan sokongan bagi fungsi hati yang sihat dengan satu formula herba yang unik dengana antioksidan dan mempertingkatkan ciri-ciri aliran hempedu yang digabungkan dapat melindungi dan merangsang keupayaan normal badan dalam mengekalkan sel-sel hati sihat.

Perut Kempis Selepas Detoks

DTX Complex mengandungi bahan ekstrak yang sangat penting dari biji benih milk thistle seed yang menghasilkan 80% silymarin. Ia turut mengandungi bahan-bahan yang digabungkan secara unik dan saintifik, ekstrak daripada Schizandra dan Riesha Mushroom (herba yang kaya dengan anti-oksida) dan ekstrak daripada Dandelion, kunyit dan artichoke (herba yang membantu mengekalkan aliran hempedu)

Ha, dandelion didalam DTX complex ini lah yang membantu kempiskan perut kita. Akarnya digunakan sebagai bahan diuretik dan boleh membantu membersihkan badan daripada cecair berlebihan dan sisa bahan buangan produk.

Berita baik untuk semua, Shaklee sedang mengadakan Kempen Jom Detox The Shaklee Way yang dilancarkan pada bulan April hingga hujung bulan Jun ini.

Perut Kempis Selepas Detoks

Detoks ini sangat penting untuk membersihkan hati, usus dan ginjal kita. Penting untuk bersihkan semua ni daripada kerak toksin dan sisa makanan yang menempel di dinding organ kita selama bertahun-tahun ni.

Kenapa penting nak bersihkan semua toksin ni? banyak kebaikannya dan kita akan lalui kesan sepanjang proses detoks yang sangat awesome dan yang paling utama adalah untuk memantapkan hati kita.

Proses detoks ini sebenarnya membantu hati kita untuk melakukan proses penyingkiran toksin dengan lebih optimum.

Jom sihatkan hati dan kempiskan perut dengan DTX Complex HARI INI juga!

esell-shaklee-logo-500x351

 

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Tiada Lagi Rasa Rendah Diri Akibat MASALAH JERAWAT

Tiada lagi rasa rendah diri akibat MASALAH JERAWAT | Siapa kat sini yang ada masalah kulit muka yang kronik? Sila angkat keyboard..hihi. MV pasti ada yang mengalami masalah macam tajuk entri hari ni kan?, kulit muka penuh jerawat teruk sehingga rasa rendah diri.

Masalah jerawat teruk ni takkan selesai selagi hormon tunggang langgang, salah guna produk dan taksub dengan produk yang menjanjikan kesan hebat dalam masa singkat.

Jerawat bukan sahaja ‘mencemarkan’ ketrampilan individu, malah ada yang menganggap diri mereka hodoh apabila mengalami masalah jerawat yang teruk ini. Akibat jerawat muka berparut dan kusam.

Tapi jangan risau!

Kali ini MV nak share kisah Pn Lisa Kelvin yang sering rasa rendah diri akibat masalah jerawatnya.

Apa kata kita baca sampai habis testimoni dari beliau.

Perkongsian saya adalah berkaitan dengan kulit wajah saya yang bermasalah teruk selepas saya melahirkan anak pertama pada November Tahun 2010. Wajah yang bebas jerawat dan bersih licin tiba-tiba dipenuhi dengan jerawat yang sangat teruk. Lebih parah ia sakit bagaikan kulit terbakar bila dicuci.

Pelbagai produk dari harga murah hingga ratusan ringgit telah diguna untuk mengubati masalah jerawat saya. Namun tidak juga sembuh. Tetapi ia membuat muka saya ditumbuhi dengan lebih banyak jerawat,kulit muka kemerahan serta kulit terasa terbakar kepedihan setiap kali muka dicuci.

Saya pernah berjumpa Doktor pakar kulit swasta. Doktor memberitahu bahawa masalah saya timbul disebabkan Hormon Exchange selepas bersalin. Ubat yang dibagi doktor memang membantu tetapi bila tidak meneruskan pengambilan ubat yang dibagi doktor jerawat saya timbul dan lebih parah lagi jerawat muka saya semakin teruk. Bayangkan dalam 1 bulan perlu follow up 2 kali dalam 1 bulan. Dalam 1 bulan sahaja ratusan ringgit melayang tanpa kesan memuaskan. Saya sangat berputus asa.

Itulah kisah saya tanpa Shaklee.

Permulaan saya bersama Shaklee bermula apabila saya melayari internet. Banyak sangat testimoni berkaitan kebaikan Shaklee di internet. Hati saya tergerak untuk mencuba produk Shaklee.

(Jika tidak silap saya mula mengenali Shaklee pada tahun 2012.)

Saya merasa bersyukur sangat kerana Shaklee telah membantu saya dalam mengatasi kulit muka yang ditumbuhi jerawat teruk . Kini jerawat teruk bagaikan membakar wajah saya telah hilang buat selamanya. Terima Kasih sangat kepada pengasas Shaklee ini kerana telah mengeluarkan produk yang sangat terbaik.

Tiada Lagi Rasa Rendah Diri Akibat MASALAH JERAWAT

Sekarang tanpa meneruskan pengambilan Shaklee kulit muka saya tetap sihat dan bebas jerawat. Ada pun jerawat timbul jerawat nakal yang datang sekejap sehaja.
( Hampir 1 tahun mulai 2014 tidak meneruskan pengambilan Shaklee kecuali ambil Vitamin C sahaja )

Lebih mengembirakan saya ialah sekarang saya tidak perlu guna makeup tebal bila berjumpa kawan. Kadang tanpa makeup pergi ke kedai.

Ini adalah senarai produk yang saya ambil:
1) Awal pengambilan hanya dengan Vitamin C dan ESP
2) Bulan seterusnya ada bajet saya tambah Alfafa
3) Ada bajet lagi saya beli GLA untuk bantu stabilkan hormon
4) Bulan seterusnya saya beli Vitamin E
5) Disebabkan saya tidak dapat guna sebarangan produk pencuci muka saya pun mencuba Enfuselle Gel Cleansing. Tidak memedihkan kulit muka saya.

Lihat sendiri testimoni saya. Gambar dulu dan terbaru sekarang (6/10/2015). 

Tiada Lagi Rasa Rendah Diri Akibat MASALAH JERAWAT selepas menggunakan Suplemen Shaklee

Best kan tengok kulit muka Pn. Lisa, pulih dari masalah berjerawat, tona lebih sekata

Fasa 1 : Keluarkan toksin dari badan dan betulkan hormon

Untuk dalaman : GLA Complex, Vitamin C dan Alfalfa
Untuk luaran : Enfuselle Cleansing Gel

Fasa 2 : Pudarkan parut dan bekas jerawat

Konsisten dengan vitamin E dan ESP

Jika anda ada masalah yang sama tetapi ada kekangan kewangan insyaAllah MV akan membantu memberikan consultation dan advise suplemen mana yang sesuai mengikut budget yang anda mampu.

Inginkan kulit sentiasa sihat dan bebas jerawat? Bertindaklah sekarang juga!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

Kesan yang nyata seandainya kita kurang menekankan tentang detoksifikasi badan kita ialah masalah jerawat yang melampau.

Jerawat yang terlalu banyak sehingga melarat ke seluruh badan ialah petanda bahawa badan kita dipenuhi dengan toksin. Lebih memalukan seandainya kita seorang wanita yang mempunyai masalah ini sehingga merasa kurang yakin untuk berdepan dengan orang ramai.

Jika kita mengambil supplemen untuk tujuan lain seperti mencantikkan kulit atau menurunkan berat badan namun ia tidak menampakkan hasil yang jelas selepas beberapa ketika, ia mungkin salah satu petanda bahawa kita perlu melakukan proses detoks.

Toksin yang banyak di dalam badan sebenarnya menghalang badan kita daripada menyerap vitamin dan mineral daripada supplemen yang kita ambil secara optimum.

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

Proses detoksifikasi ni memakan masa untuk mencuci bahagian dalaman kita khusunya hati dan usus. Jadi, jangan terlalu teruja untuk mencuba mana-mana produk kecantikan yang menawarkan hasil dalam masa singkat untuk mendapatkan kulit cantik licin bak pauh dilayag kalau kita tidak faham konsep detoks ni.

MV berkongsi kegembiraan Pn. Asmida Fazeli yang telah bebas dari masalah jerawatnya dan kesan sepanjang proses detoks yang dilakukannya

Saya memang bukan jenis suka mengunakan produk kecantikan atau krim-krim yang banyak dijual dipasaran sebab saya takot kulit muka semakin teruk. Saya cuma menggunakan pencuci sabun susu kambing untuk membersihkan muka dan compact powder jer bila kuar rumah.
.
Saya terjebak dengan vitamin Shaklee nie kerana saya selalu google tentang jerawat, banyak mengatakan sekiranya jerawat banyak ni badan kita banyak toksin dan perlu detoks. Detoks ada banyak jenis jadi saya memilih untuk detoks dengan vitamin sebab berbentuk tablets dan mudah untuk ditelan, jadi saya memilih vitamin shaklee untuk buang toksin dalam badan.

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

Sejak dari itu saya mengambil vitamin ALFALFA, VIVIX, VITAMIN C, GLA COMPLEX, GARLIC COMPLEX secara konsistent, bersama 3 liter air putih. Saya mengambil 10 biji Alfalfa, 6 biji Vitamin C, 2 biji GLA Complex dan 1 sudu tea Vivix dalam sehari.
.
Selepas 2 minggu pengambilan ia memang memberi kesan yang menakjubkan, jerawat berkurangan dan paling best dapat bonus lain iaitu badan semakin bertenaga, ringan tidak merasa letih dan paling best period teratur serta keputihan tiada.
.
Saya amat berpuas hati dengan kesan pengambilan vitamin dari Shaklee. Sehingga sekarang saya masih mengamalkan vitamin Shaklee untuk kesihatan yang berpanjangan. Vitamin ni bila sakit pun boleh diambil. Vitamin ni bukan ubat, ubat kita makan apabila sudah atau semasa sakit, tetapi vitamin perlu dan lebih baik diambil sebelum jatuh sakit.
.
Walaupun saya tiada sakit yang terok tapi saya perlu pelihara
kesihatan sebagai pencegahan supaya tidak sakit, Sebab bila dah sakit kita terpaksa bergantung dengan ubat. Bagi saya melabur untuk vitamin adalah lebih baik dari terpaksa melabur untuk menanggung kos hospital dan ubatan.

Haaa… sangat mengujakan kan? Sebab dah dijamin berkesan 100% ke atas beliau.

Jom Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT dengan Suplemen Shaklee!

Set Detoks Shaklee dapat membantu mengeluarkan toksin dan bahan buangan dari dalam badan kita; sekaligus menjadikan kita lebih sihat. Set Detoks Shaklee mengandungi:

Buang Toksin Untuk Elak MASALAH JERAWAT

Anda pun ada masalah jerawat yang teruk? Nak selesaikan masalah jerawat anda dengan proses detoks? Jom mulakan sekarang!

Hubungi kami segera. WhatApps ke 012-2050258.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Tiada Lagi Parut Keloid yang Mengerikan!

Parut Keloid | Parut keloid sangat sukar diubati dan mengambil masa panjang.

Bagi sesetengah orang, bila mengalami luka atau keradangan kulit, kawasan luka yang sembuh akan meninggalkan parut yang sangat jelas dan besar. Part yang lebih teruk, parut tu membesar dari hari ke hari. Inilah yang dipanggil parut hidup atau parut keloid.

Secara dasarnya parut keloid ni tak la membahayakan kesihatan, cuma ianya mencacatkakn fizikal bila terlalu besar. Terkadang timbul kegatalan di kawasan parut keloid dan menyakitkan di kawasan sekitarnya tu.

Dalam keluarga MV yang perasannya antara adik MV dan MV sendiri. Kesan suntikan BCG adik memang ‘hidup’ sampai sekarang. Dulu, MV pernah bawa dia untuk dapatkan rawatan suntikan steroi di dermatologist. Tapi kosnya sangat mahal, setiap kali pergi RM180, kalau dah berkali-kali pergi cuba bayangkan berapa kos yang dah habis. Tapi, parut keloid tu bukannya hilang pun. Bila adik dia tak nak buat dah keloid tu tumbuh semula.

Kes MV pula, parut keloid ni terjadi selepas kelahiran anak pertama secara ceaser. MV pun tak sedar bila parut ni timbul dan hidup membesar bagai juara. Kalau time berpeluh ke apa memang gatal dan memedihkan kawasan yang kita garu tu. Bila pegang tu besarnya macam ulat gonggok tau. Hitam dan tebal kawasan parut keloid tu.

Parut keloid ni adalah kekal. MV usaha juga gunakan gel untuk parut, MEDERMA dan minyak Bio Oil tapi sangat tidak efektif untuk parut jenis keloid.

MV tak pernah tahu pula yang parut keloid ni boleh dikurangkan dengan suplemen.

So, bila dah berkenalan dengan Shaklee dan amalkannya sepanjang tempoh mengandung anak kedua dan teruskan sehingga kini, memang MV rasa berpuas hati. Daripada pengalaman MV, sudah boleh nampak parut itu agak lebih lembut, warna pun semakin pudar dan lebih leper. Bila pegang tu dah tak ngeri lagi la.

MV amalkan pengambilan Set Family Wellness dan Set Kulit Asas Shaklee. Dengan pengambilan Vita-lea, Bcomplex, Vita-c Plus, Vitamin E dan ESP seems it work for me!

Dengan set kulit ini banyak membantu merawat masalah kulit saya yang lain seperti jerawat & kulit kering. Selain itu, set ini mampu mengecilkan parut keloid dan mencerahkan kulit di bahagian parut keloid tu.

Nasihat MV jangan mudah putus asa!. Lebih baik kita merawat parut keloid dari terus melihat keloid bermaharajalela dan merebak menjadi lebih besar lagi.

Tiada Lagi Masalah Parut Keloid yang Mengerikan

Kisah Puan Zainora pun lebih kurang sama dengan MV. Cuma, beliau lagi beruntung sebab doktor membuang keloid tu semasa kelahiran anak keduanya.

Jom kita berkongsi pengalaman beliau dengan masalah keloidnya.

Keloid?
Siapa pernah alami? Saya pernah mengalami keloid kronik di bahagian ceaser selepas lahir anak pertama.
.
Masalah keloid tidak semua orang akan alami jika mengalami luka sehingga menyebabkan parut atau keloid yang boleh meninggal parut yg semakin besar dari hari ke hari. Antara punca berlakunya keloid ini adalah disebabkan oleh faktor pemakanan, hormon dan genetik seseorang itu.
.
Saya pernah alami keloid yang hodoh & menyeksakan. Ia bukan sekadar keloid biasa, ia merupakan parut yang hidup di bahagian ceaser selepas lahirkan anak pertama saya. Semasa anak pertama saya masih tidak kenal Shaklee ini, memang saya tak terfikir supplement boleh bantu mencegah keloid daripada terus membesar.
.
Masalah keloid ini terjadi apabila sel yang bertanggungjawab untuk menyembuh luka mengalami proses penyembuhan yang tidak teratur, turut membesarkan dan menggandakan sel untuk mengisi ruang antara luka sehingga menjadi lebih besar daripada parut itu sendiri.
.
Untuk lebih mudah difahami, keloid terjadi kerana sel badan tidak mengesan yang luka itu telah sembuh, jadi ia terus membaiki kawasan luka tersebut sehingga menyebabkan parut menjadi semakin besar (keloid).
.
Selepas ceaser anak pertama keloid membesar memang tak selesa sangat, ia rasa gatal bila berpeluh, gatalnya Allah je lah tau.. memang tak selesa & pedih bila bergesel dengan seluar, lagi-lagi seluar berzip.
.
Pernah jumpa dokter untuk rawat keloid ini. Dokter suggest ambil suntikan steriod bagi mengecutkan keloid, seramnya bila dokter cakap suntikan steriod tu kena cucuk di sekeliling keloid & perlu cucuk seminggu sekali.
.
Allahukabar seram, memang tak jadi lah saya nk buat. So saya biarkan saja keloid tu & redha dengan ketidakselesaan keloid itu.

Parut Keloid

Alhamdulillah saya lahir anak kedua dokter buang parut keloid yg besar tu. Ketika itu saya bimbang kalau keloid kembali lagi. Sejak lahir anak kedua saya ambil SET KULIT Shaklee antaranya ialah Vitamin C, B Complex, GLA Complex & ESP, syukur masalah keloid tiada lagi sehingga lah saya lahir anak ke-3, keloid tiada lagi tubuh di bahagian ceaser saya. Sekarang saya gembira sangat.
.
Saya sedar ketidakstabilan sel-sel hormon dalam badan kita boleh menyebabkan proses penyembuhan pada bahagian luka tidak sempurna. Dengan set kulit ini banyak membantu merawat masalah kulit saya yang lain seperti jerawat & kulit kering. Selain itu, set ini mampu mengempiskan keloid dan mencerahkan kulit lagi-lagi bahagian keloid.
.
Kesimpulannya jika anda mengalami keloid kronik seperti saya, jangan biarkan ketidakselesaan menganggu aktiviti harian anda. Setiap masalah ada penyelesaian, begitu juga dengan penyakit yang kita hidapi, antara kita saja mahu merawatnya dengan konsisten atau biarkan sahaja.

Kalau sesiapa yang ada masalah serupa seperti kami berdua boleh la mencuba produk semulajadi ini.

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Promosi Sempena SHAKLEE Conference pada 28 Mei 2016

Promosi Sempena SHAKLEE Conference | Tinggal 2 hari saja untuk hari yang ditunggu-tunggu oleh semua Shaklee Distributor.

Promosi Shaklee 1 Hari Sempena Shaklee National Conference Memang MenJIMATkan!

Sempena Shaklee National Conference yang akan berlangsung di Sunway Pyramid Convention Centre, Subang Jaya, pihak Shaklee bermurah hati mengadakan promosi yang sangat best dan menjimatkan penggunanya. Peluang ini hanya datang setahun sekali.

4 Set Promosi Sempena SHAKLEE Conference yang sangat Jimat dan Menguntungkan akan menanti pengguna pada hari itu.

Pembelian yang dibuat melayakkan setiap pengguna menerima FREE vitamin dan Non Woven Bag Shaklee. Meleleh air liur kalau tak rembat!

Set Ramadhan Shaklee

Promosi Hebat SHAKLEE pada 28 Mei 2016

Manfaatnya:

  • Memberi tenaga berpanjangan sepanjang berpuasa
  • Mengelakkan dehidrasi
  • Kekal fokus pada tugas harian
  • Mengatasi rasa mengantuk dan lemau sepanjang hari berpuasa

Set Detoks Shaklee

Promosi Hebat SHAKLEE pada 28 Mei 2016

Manfaatnya :

  • Menyingkirkan toksin pada organ hati, darah dan sel seluruh tubuh badan
  • Membuang angin dalam badan
  • Menjadikan badan lebih cergas dan aktif
  • Mengempiskan perut

BACA (Badan Penuh Toksin, Jom detoks?)

Set Shape-up Shaklee

Promosi Hebat SHAKLEE pada 28 Mei 2016

Manfaatnya:

  • Menurunkan berat badan dengan selamat tanpa kesan yo-yo
  • Membentuk tubuh badan agar nampak menarik
  • Memberi tenaga sepanjang hari

Set Vivix Shaklee

Promosi Hebat SHAKLEE pada 28 Mei 2016

Manfaatnya:

  • Untuk kesihatan mata
  • Regenerasi sel
  • Membantu meningkatkan kesihatan jantung
  • Mengawal berat badan
  • Membuang toksin dan parasit

Semua promosi dan penjimatan ini hanya SAH pada 28 Mei sahaja. Sila tempah dan membuat pembayaran dengan kadar SEGERA sebelum hari 28 Mei tu nanti.

Promosi Sempena SHAKLEE Conference ini Hanya Untuk 28 Mei Sahaja!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.