Amaran!!! Anda Perlu Tahu 10 Tanda Kemungkinan Ada Penyakit Buah Pinggang!

Amaran!!! Anda Perlu Tahu 10 Tanda Kemungkinan Ada Penyakit Buah Pinggang!

Sakit buah pinggang ni sudah tak asing lagi dengan negara kita. Ianya bukan sahaja menyerang orang dewasa, kanak-kanak juga tak terkecuali yang menghidap penapis buah pinggang bocor atau Nephrotic syndrome. Pusat dialisis pun semakin banyak dibuka sama ada milik persendirian,

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Mama Lebih Bebas Jalani Aktiviti Harian dengan Rawatan Dialisis CAPD

Mama Lebih Bebas Jalani Aktiviti Harian dengan Rawatan Dialisis CAPD

Pada usia 55 tahun tahun 2008, mama MV didiagnosis menghidap kegagalan buah pinggang (End Stage Renal Failure) semasa mendapatkan rawatan di Hospital Seberang Jaya. Luluh hati kami sekeluarga ketika menerima perkhabaran itu. Perasaan kecewa dan sedih bercampur baur menyebabkan kami sekeluarga seakan-akan berputus

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

HQ Shaklee Mula Beroperasi di Sunway Geo Tower Pada 25 April 2017

HQ Shaklee Mula Beroperasi di Sunway Geo Tower Pada 25 April 2017

PENGUMUMAN PENTING! HQ Shaklee berpindah lagi. Bukan baru je ke berpindah ke Sunway Pinnacle? Kenapa nak berpindah lagi? Ya, memang Shaklee baru je berpindah ke Sunway Pinnacle tahun 2015, tetapi syarikat memerlukan lebih banyak ruang dan pejabat operasi yang baru

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

10 Tabiat Biasa Yang Merosakkan Buah Pinggang. Waspada Sebelum Kena!

10 Tabiat Biasa Yang Merosakkan Buah Pinggang. Waspada Sebelum Kena!

Setiap hari, buah pinggang menapis kira-kira 120-150 quarts air kencing, bahan buangan dan cecair yang berlebihan untuk mencegah pengumpulan sisa dalam badan. Buah pinggang menyahtoksik darah dan membantu badan dalam menapis bahan buangan melalui air kencing. Selain itu, buah pinggang

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

e-Bayar Balik LHDN Malaysia Cukai Taksiran 2016

e-Bayar Balik LHDN Malaysia Cukai Taksiran 2016

Agak surprise juga bila suami MV check akaun banknya pada 11 April yang lepas, ada lebihan wang. Bila periksa transaksi tu rupanya dari LHDN tentang lebihan bayaran cukai taksiran 2016 yang dibuat bulan lepas. Selalunya dapat email pemberitahuan dulu, then

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.