12
- September
2015
Posted By : noriza rahman
Anda Mencari Pengedar SHAKLEE Bandar Baru Bangi?

Pengedar SHAKLEE Bandar Baru Bangi

Pengedar SHAKLEE Bandar Baru Bangi | Anda mencari pengedar vitamin Shaklee yang berdekatan dengan anda? Tak suka nak pos? Inginkan vitamin Shaklee secara COD (Cash on Delivery)? MV sentiasa bersedia berkhidmat buat anda.

MV ialah pengedar Shaklee bandar baru bangi yang SAH di bawah jaringan GenkiMomma bizteam. Mungkin ramai yang tak tahu MV dah hampir dua (2) tahun berpindah dari Perlis ke Bandar Baru Bangi. Baru-baru ni ada yang menghubungi MV untuk penghantaran COD di kawasan Utara. So, terpaksa MV buat announcement kat sini la.  😉

pengedar shaklee bandar baru bangi

Caj penghantaran untuk perkhidmatan Cash-On-Delivery (COD) akan dikenakan mengikut kawasan. Sila buat temujanji dahulu sebelum anda berminat mendapatkan perkhidmatan daripada MV. Selalunya area yang MV cover:

  • UKM
  • Bandar Baru Bangi
  • Sg. Ramal
  • Sg. Merab
  • Kajang
  • Desa Pinggiran Putra
  • Bukit Mahkota
  • Bandar Seri Putra
  • Cyberjaya
  • Putrajaya

pengedar shaklee bandar baru bangi

Kenapa Perlu Mendaftar Ahli Shaklee?

Tiada lagi pengedar Shaklee di kawasan anda?. Berminat untuk menyertai team kami di MommaVogue? Ingin menjana pendapatan partime atau fulltime? Jangan segan untuk menghubungi MV atau anda boleh masukkan data anda di laman rasmi Shaklee seperti gambar di atas.

pengedar shaklee bandar baru bangi

MV sangat berbesar hati jika dapat membantu anda menambahkan pendapatan isi rumah anda. Selain anda mendaftar menjadi ahli dan makan sendiri, anda juga boleh menjadikan Shaklee ini sebagai bisnes anda. Sekiranya layak, anda bakal menikmati peluang percutian PERCUMA ke Bangkok 2016 nanti.

Update : 5 April 2017!

Kami Pengedar Shaklee Nilai, Bukit Mahkota, Bandar Seri Putra Bangi, Terbaik!

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Comments

Comments are closed.