17
- November
2017
Posted By : noriza rahman
Amalan Rezeki Melimpah Ruah Tak Pernah Habis!

Jom jadikan perkongsian ni sebagai amalan kita seharian. Semoga kita semua diberi rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa diberkati olehNya. Apa yang penting carilah rezeki yang halal, kerana ia adalah wajib demi mendapat keredhaan Allah….

Amalan Rezeki Melimpah Tak Pernah Habis :

1) Baca Subhanallah 33x
2) Baca Alhamdulillah 33x
3) Baca Allahuakbar 33x
4) Baca “Inna haaza larizkuna maa lahu minnafaad” 33x (Surah As Sod Ayat 54)

Amalkan dengan konsisten DAN rasai keajaiban rezekiNya untuk diri dan keluarga..

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Category:

Comments

Comments are closed.