Sudah lebih setahun mendaftar sebagai AHLI Shaklee? Masih belum mengaktifkan keahlian anda?

Adoi, dah kenapa pula kena aktifkan? Bukan dulu cakap keahlian SEUMUR HIDUP ke?

Mesti dalam hati nak tanya soalan ni kat MV kan? Hehe. Rileks dan chill dulu.

Begini, memang sebelum ni, keahlian Shaklee adalah SEUMUR HIDUP.

Maknanya, kita hanya perlu register sekali dengan bayaran RM69, atau dengan belian produk 200 UV terus dapat free membership seumur hidup.

Tapi sekarang, pihak Shaklee mengenalpasti jumlah ahli mereka sudah terlalu ramai yang tidak aktif. Kos yang perlu ditanggung untuk menguruskan database ini pula sangat tinggi.

Jadi berkuatkuasa pada 1 September 2016, pihak Shaklee telah mengumumkan satu langkah untuk mengenal pasti ahli-ahli Shaklee yang masih aktif.

Aktif di sini bermaksud ahli yang masih menggunakan produk Shaklee dan membeli dengan id mereka, bukan hanya yang aktif berbisnes sahaja. Kalau mendaftar dan makan sendiri pun masih dikira ahli Shaklee yang aktif juga, sebab layak mendapat faedah seperti ahli yang berbisnes.

WOW!!! BESTNYA JADI AHLI SHAKLEE!

Bagaimana nak aktifkan keahlian Shaklee ini?

Terdapat 2 cara yang mudah dan senang. Kedua-dua cara ini tidak akan merugikan anda.

Cara 1
Promosi dilanjutkan sehingga 31 MAC 2017, belian E-voucher RM30 melayakkan anda untuk aktif keahlian selama 1 tahun, E-voucher ini boleh diperolehi melalui ONLINE atau walk in ke cawangan Shaklee yang berhampiran dengan anda.

Untuk pengetahuan anda semua e-Voucher ini boleh diguna semula untuk membeli produk.

Cara 2
Melalui pembelian produk sebanyak 200UV dalam satu resit. Keahlian juga secara automatik diaktifkan. Cara ini lagi jimat kerana anda tidak perlu belanjakan lebihan wang.

Ingat, hanya SEHINGGA 31 MAC 2017 !

Apa akan jadi jika tidak aktifkan keahlian?

Jika dalam tempoh yang ditetapkan ini, ahli masih tidak mengaktifkan keahliannya, secara automatik keahliannya terbatal atau ditamatkan. Oleh itu anda akan hilang kelayakan untuk membeli produk dengan HARGA AHLI.

Then, bila tiba-tiba suatu hari nanti anda buat keputusan nak jadi ahli Shaklee semula, anda perlu bayar RM69 semula. Rugi tau! Dari kena bayar RM30 je (which is boleh redeem balik), dah terpaksa bayar RM69.

So, jangan tunggu lagi. Bagi anda yang dah lebih setahun menjadi ahli Shaklee tapi belum mengaktifkan keahlian tu BERTINDAK sekarang! Hubungi upline anda atau mohon bantuan dari MV sekiranya ingin mendaftar dengan MVG.

atau anda boleh juga gunakan ID 882633 (Miracle Vitamins Beauty) sebagai penaja untuk melayakkan anda menyertai keluarga besar MVG.

Sila whatsapp ke no ni ya +60122050258

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Jom Aktifkan Keahlian Shaklee Sebelum diTAMATkan Secara Automatik!

5 thoughts on “Jom Aktifkan Keahlian Shaklee Sebelum diTAMATkan Secara Automatik!

Comments are closed.