e-Bayar Balik LHDN Malaysia Cukai Taksiran 2016

e-Bayar Balik LHDN Malaysia Cukai Taksiran 2016

Agak surprise juga bila suami MV check akaun banknya pada 11 April yang lepas, ada lebihan wang. Bila periksa transaksi tu rupanya dari LHDN tentang lebihan bayaran cukai taksiran 2016 yang dibuat bulan lepas. Selalunya dapat email pemberitahuan dulu, then

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Kejap-Kejap Rasa Nak Kencing! BAHAYA Kencing Tidak Lawas, Boleh Jadi Penyakit

Kejap-Kejap Rasa Nak Kencing! BAHAYA Kencing Tidak Lawas, Boleh Jadi Penyakit

Familiar tak dengan kencing tak lawas? Selama ni MV hanya tau kencing tak lawas ni sebab kencing kotor. Ataupun, gagal nak kawal pembuangan air kencing. Tapi sebab tak pernah kena makanya tak pedulilah nak ambil tau kan! Ini kisah 4

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Percutian Impian dengan Menaiki Western Mediterranean Cruise

Percutian Impian dengan Menaiki Western Mediterranean Cruise

Setiap insan mesti ada menyimpan hasrat bercuti ke destinasi percutian ke luar negara. Bila selalu melihat rakan-rakan ‘upload’ gambar-gambar menarik ketika melancong, kita seakan-akan cemburu dengan percutian mereka. Mungkin wang kita masih belum cukup untuk merealisasikan hasrat kita untuk memenuhi impian

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Aduh! Sakitnya Kepala Sampai Rasa Nak Ketuk dengan Hammer

Aduh! Sakitnya Kepala Sampai Rasa Nak Ketuk dengan Hammer

Aduh! Sakitnya kepala. Dulu MV kerap sangat kena sakit kepala. Kemuncaknya bila bangun pagi rasa macam nak pecah je kepala ni. Sampai rasa nak ambil hammer dan ketuk kepala ni bagi hilang rasa sakit. Dahsyat kan? “You ni kena migrain.”

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.

Teruja Nak Menyertai Shaklee National Convention 2017, Pasti Best!

Teruja Nak Menyertai Shaklee National Convention 2017, Pasti Best!

Tinggal lebih kurang 24 hari untuk semua pengedar Shaklee berkumpul di Shaklee Convention 2017. Seperti tahun sebelumnya, Shaklee convention kali ini bakal diadakan di Sunway Resort Hotel pula. Tentunya semua pengedar Shaklee ingin tahu apakah kejutan yang akan diberikan oleh

Follow Noriza Abdul Rahman untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now' dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Disclaimer: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly. Information at mommavogue.com is exclusively of a general reference nature. Do not disregard medical advice or delay treatment as a result of accessing information at this site.

Penafian: Laman web ini tidak bertujuan untuk menggantikan nasihat profesional, diagnosis, atau rawatan oleh pakar perubatan berlesen. Jika anda memerlukan sebarang nasihat berkaitan perubatan, hubungi doktor anda dengan segera. Maklumat di mommavogue.com adalah semata-mata bersifat rujukan umum. Jangan mengabaikan nasihat perubatan atau rawatan kelewatan akibat daripada mengakses maklumat di laman web ini.