5 Fasa Peringkat Penyakit Buah Pinggang Kronik

If Benefit To You Please share…Setiap tahun, semakin bertambah individu yang mengalami masalah berkaitan kegagalan buah pinggang. Terdapat dua jenis kegagalan buah pinggang. Penyakit buah pinggang kronik juga dikenali sebagai kegagalan buah pinggang kronik di mana seseorang itu kehilangan fungsi buah pinggang. Ujian untuk penyakit buah pinggang kronik (CKD) CKD boleh didiagnosis menggunakan ujian darah dan air… Read More »

Herba untuk Cuci Buah Pinggang Serendah RM1

If Benefit To You Please share…Bila bicara tentang pembersihan buah pinggang, ramai yang menggambarkan seperti mencuci kereta, atau seperti mencuci pakaian menggunakan mesin basuh. Malangnya, pembersihan buah pinggang tidak begitu mudah. Pembersihan buah pinggang Buah pinggang adalah organ yang sangat halus yang menapis darah – 24/7 – sepanjang hayat. Perkara penting untuk pembersihan buah pinggang… Read More »

Krim Malam untuk Wanita yang Ingin Kelihatan Lebih Muda Setiap Pagi

If Benefit To You Please share…Berapa kali anda pulang ke rumah dari hari yang panjang kerana bekerja dan hanya mahu merebahkan diri ke tempat tidur tanpa mengambil kira kulit anda? Waktu tu kita merasakan seolah-olah membersihkan solekan kelihatan lebih sukar daripada mendaki gunung, dan menggunakan krim malam sangat sukar seolah-olah join larian maraton. Ia mungkin kedengaran… Read More »

Jenis-jenis Kegagalan Buah Pinggang

If Benefit To You Please share…Bila sebut sahaja kegagalan buah pinggang, pastinya ramai yang gerun bukan? Jika ada sejarah keluarga yang menghidapi penyakit ini, sudah tentu langkah-langkah prevention perlu di beri perhatian. Bila ahli keluarga atau orang yang dekat dengan kita mengidap penyakit kronik, barulah kita nak ambil tahu tentang penyakit tu, termasuk MV sendiri. Arwah… Read More »

Bagaimana Nak Mengenali Jenis Kulit Wajah

If Benefit To You Please share…Ramai orang struggle dan tak tahu bagaimana nak mengenali jenis kulit wajah kan? Amat penting bagi kita untuk mengetahui jenis kulit kita. Oleh itu, kita boleh menggunakan produk kecantikan yang betul dan menjaga kulit kita. MV nak kongsikan TIPS dan TRICK mudah ni. Bila dah tahu mudah la nak mencari… Read More »